Skip to the content
logo mainlogo darklogo light

Nettsiden er under utvikling. For mer informasjon: gå til Akademiet for yngre forskere sin hjemmeside.

logo main

Nettsiden er under utvikling. For mer informasjon: gå til Akademiet for yngre forskere sin hjemmeside.

logo main

The relationship between fermentation and plasmolysis in yeast due to varying glucose concentration

23. april 2024
Malin
0 Likes
Share

The mathematics behind flat-folding origami and the Miura fold

23. april 2024
Malin
1 Likes
Share

BMv001 – The bumpy road to a greener future

23. april 2024
Malin
0 Likes
Share

Sidepaginering

1. 2. 3. 4.

BESØKSADRESSE

c/o Akademiet for yngre forskere
Drammensveien 78,
N-0271 Oslo

KONTAKT

Birger Berge
birger.berge@yngreforskere.no

+47 47 81 44 47

Personvernserklæring

/KonkurransenUngeForskere

@ungeforskerenorge

© 2024 UNGE FORSKERE • NETTSTEDET ER UTVIKLET AV FLYT DESIGN • VISUELL IDENTITET AV VON KOMMUNIKASJON.